Патниците од Косово кои транзитираат низ земјава ќе треба да покажат негативен ПЦР тест за корона вирус при влез во Македонија. Ваков предлог на утринскиот состанок донела Комисијата за заразни болести.

Предлогот од Комисијата ќе биде доставен до Владата која ќе треба да се изјасни по него.


Напишете коментар