Пејачката јавно ги објави своите резултати


Американската пејачка Ерика Баду (49) ги објави резултатите од тестот за вирусот корона, кои се повеќе од збунувачки.

Имено, како што напиша, таа е тестирана пред секој настап, а тој ден кога се тестирала , тестот од едната ноздра беше позитивен, додека од другиот беше негативен.

  • Немам никакви симптоми. Тестирав од ковид . Леви ноздри позитивни. Негативна десната ноздра. Треба да ги испитаме овие тестови. Сакам да си ги вратам парите за сите тестови – напиша Ерика на Твитер.
  • Ова е мој трет брз тест за 24 часа. Секогаш се тестираме пред секоја изведба. Пред ова, двапати бев тестирана … – напиша пејачката во описот на видеото и ги објави резултатите од тестот.