Кристијан Голубовиќ, учесник во реалното шоу Задруга, досега неколку пати ја шокираше јавноста со изјавите на телевизијата Пинк.

Тој, пред некој ден, зборуваше за ценовникот за едно убиство, а сега и за оргиите на кои учествуваше со пријателите.

Имав секс со 17 девојки истовремено! Тоа беше во бордел во Франкфурт. Чента го частеше целото друштво со тие девојки. Сметката на крајот изнесуваше 16 000 марки, тоа беше вистинска оргија, им рече Голубовиќ на своите цимери во вилата.

Сите 17 девојки имаа секс со екипата во исто време, но чекав да завршат другите мажи, за да можам да влезам меѓу нив. Што не им правев. Не сакам да имам секс со девојка, а покрај мене да биде присутен друг маж.

Кристијан откри дека еднаш му било понудено да води љубов со тринаесетгодишно девојче во Тајланд и дека тој одбил. Ја коментираше и денешната ситуација.

Луѓето се изгубија, имаат секс во валкани тоалети, моралот е на дното. Јас тоа го правев додека бев млад, сега никогаш не би направил такво нешто, вели тој и го откри неговото мислење за ЛГБТ популацијата.

Јас можам да ги сварам лезбејките, но не и хомосексуалците. Тие се допираат таму каде што треба, и оние каде што не треба, рече Голубовиќ.