Во последните недели, па дури и месеци, тие можеа да слушнат гласини дека постариот син на пејачката Лепа Брена и тенискиот ас Бобо се скарале со целото семејство и дека тој веќе подолго време не влегол во нивната куќа.

Причината за ова е наводното спротивставување на семејството за неговиот избор на партнер, како и за фактот дека тој сака да се ожени со неа. Овие приказни дополнително се поттикнуваат од фактот дека во последно време не сме го виделе на семејни собири.

Тој целосно се повлече од јавноста дури и одеднаш одлучи да ја заврши кариерата како пејач, која беше во пораст.