Доктор Владимир Евтимовски, радиолог од Клиничката болница во Тетово, почина од компликации предизвикани од корона вирусот.

Тој ги почувствувал симптомите во понеделникот и веднаш после позитивниот тест за корона бил хоспитализиран поради нагло влошување на состојбата, по што вчера починал.

https://www.facebook.com/Argjend.Imeri/posts/10218912481225585