Омароса Маниго , поранешен соработник на Доналд Трамп, тврди дека врската меѓу Меланија и Доналд е одамна завршена и дека Меланија само чекала Доналд да ја изгуби моќта за да покрене тужба за развод.

Melanija i Donald Tramp 2014. godine

извор : блиц.рс