Motocikl Saobraćajna nesreća

Поранешниот член на задруга Јовица Путниковиќ доживеа тешка сообраќајна несреќа. Според медиумите, тој паднал од моторот, а лекарите се борат за неговиот живот. Инаку, неговата девојка Маја е учесник во тековната сезона на „Задруга“, и токму тој ја придружуваше до портата на Белата куќа.

Jovica Putniković

Неговата сестра Маја објави слика од него со шокантна порака.

Jovica Putniković