Англискиот тим во Премиерлигата го назначи директорот на Вест Хем, Ив Ворли (55), чие вистинско име е Ема Бентон Хјуз, а веста предизвика контроверзии на Островот поради турбулентното минато што го имаше во животот како филмска звезда за возрасни.
Ворли е партнер на сопственикот на Вест Хем, Дејвид Саливан (71), кој ги презема „чеканите“ од 2010 година.

Во порано во повеќе наврати Ворли беше снимана во јавноста и ги гледаше натпреварите на Вест Хем со нејзиниот сопруг, а сега ќе ја работи својата работа секој ден како една од најважните членови на клубот.