katarina grujić

Катарина Грујиќ призна дека за време на епидемијата на вирусот корона ги потрошила скоро сите заштеди.

Katarina Grujić
  • Сè што заштедив, го искористив за време на коронавирусот. Никогаш не сум потрошила повеќе пари во животот отколку во овој период. Иако сè е забрането, нема каде да се излезе, нема шопинг и ништо не е дозволено , потрошив сè што имав. Каде и како, не знам. Нарачав работи, облека, храна, пијалоци … – изјави Катарина за „Ало“.

Не ме оптеретуваат злобни коментари, особено ако доаѓаат од неисполнети луѓе. Татко ми го плати само мојот прв сингл „Едно обично ѓубре “, а сите други песни и видеа ги финансирав сама – истакна таа.