Денес раперот Стефан Џуриќ Раста го ослободи од притвор основниот суд во Белград .

Rasta

Раста попладнево го напушти окружниот затвор во Белград, каде мина притвор скоро четири месеци.

Кога излегол, во раката носел црни вреќи, а на лицето имал маска. Го чекаше пријател, во чиј автомобил ги стави своите работи и отиде со него.

Сепак, она што многумина го коментираат е дека раперот, иако поминал четири месеци зад решетки, воопшто не се променил физички.

Раста инаку се товари за нелегално поседување кокаин за лична употреба.