Ракометниот клуб Преспа денес соопшти тажна вест за сите свои фанови и прврзаници.

По долга борба со коронавирусот животот го загуби претседателот на клубот, Илче Котевски. Информацијата беше споделена на Фејсбук профилот на екипата.

Котевски е поранешен член на екипата на Преспа, а роден е на 27 јули 1978 година.


Напишете коментар