Истражителот, советникот за безбедност и одбрана Стеван Џокиќ го сподели своето богато искуство со гледачите во утринската програма на ТВ Пинк кога рече дека семејни жени се занимаваат и со проституција.

foto

„Пред две години имавме ситуација кога еден човек не повика бидејќи сакаше да купи стан за семејството и не сакаше да биде измамен на кој било начин. Кога гледавме стан во Нов Белград, се случи ситуација кога станот е продаден на господинот од срана на макрото на неговата сопруга. И преку некоја приказна и дијалог, тој се отвори и рече дека имал неколку девојки за забава. И кога ми ги покажа фотографиите на телефон, тој негов каталог, не знаевме како да реагираме. Постојат такви ситуации “.

На каталогот беше неговата сопруга која што не дојде да го гледа станот .