Новинарка се преправала дека не е во добра сосотојба и дека и треба помош со се со цел за да види на кој начин фукнционирираат лудниците.

Таа престанала да се бања , престанала да комуницира со други луѓе, едноставно се изолирала од опшеството.

Наскоро кога побарала помош институциите биле сигурни дека таа не е во добра психичка состојба.

Што се случувало таму можете да погледнете на следното видео :

извор на видео : блиц.рс