Поради пандемијата на коронарниот вирус, комеморацијата нема да се одржи пред погребот.

Džej

Телото на Џеј Рамадановски, кој почина во неделата на 6 декември, беше испратено на обдукција по неговата смрт, а резултатите пристигнаа и покажаа дека пејачот немал коронавирус.

Додека била извршена обдукцијата, семејството на починатиот Џеј Рамадановски биле на гробиштата каде ги договарале сите детали за неговиот погреб.

Да потсетиме, Џеј ќе биде погребан во петок, 11 декември, во Алејата на заслужни граѓани на Новите гробишта во Белград.