Милјана нема каде да се врати по „Задруга“, сестрите не разговараат со неа, а татко и ’рече само едно (ВИДЕО)

Miljana Kulić i Zola

Откако се разбуди во Белата куќа, Милјана Кулиќ се приближи до Мижел Гвозденовиќ и го замоли да разговара подоцна, па откри како реагирало нејзиното семејство поради киретажата.

  • Не зборуваат со мене, двајцата се лути, не излегоа од просторијата, освен да го видат Жеjко. Ми велат да се лекувам, да не се срамам. Тато, ништо … Исто како и секогаш, или да полудам или да не се вратам. Реков дека не можам да се нормализирам, но можам да пробам да се лечам бидејќи не сум стабилна психички. .- рече Милјана.

Ќе бидам подобар, секое чудо за три дена. Ме реанимираа две и пол минути, моето семејство не го виде тоа, јас бев потресена и психички нестабилна , инаку не знам што да кажам. Ме буцкаа четири пати, рацете ми беа сини. Фала многу на лекарите. Две минути не дишев од премногу стрес, не давав знаци на живот. Господ уште еднаш ме погледна, ми даде шанса да започнам од почеток, да разберам дека сум мајка, дека не треба да бидам понижувана за пари – рече Милјана вчера по враќањето од кинетажа.