Рускиот Претседател Владимир Путин на својот фејсбук профил објави симболична фотографија под која напиша: Русија го спасува светот: вакцината против ковид-19 ќе биде одобрена во повеќе држави!

Russia is saving the world – the vaccine against COVID-19 will be provided to different countries.Россия спасает мир – вакцина от COVID-19 будет направлена в разные государства.

Publiée par Vladimir Putin sur Mercredi 12 août 2020

Напишете коментар