Едно утро, тим на папараци од „Информер хит“ ја следеше пејачката Сандра Африка.

Прво, го прошетала своето куче, а потоа седна во блиското кафуле за да појадува овесна каша за појадок, а потоа тргна да ги заврши своите должности.

Пејачката влезе во автомобилот и излезе од гаражата, а потоа таа се удрила во автомобилот на нејзиното поранешно момче и му го уништи штоп-светлото.

Како што известува овој српски медиум, Сандра предизвикала штета од околу 1000 евра како резултат на моментот што гледала во телефонот!

View this post on Instagram

Dobro jutro 😀

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

Таа веднаш со вознемиреност истрчала од автомобилот, а тој ја смирил и рекол дека најважно е што никој не е повреден, и предложиле да седат во блиското кафуле.

Сепак, според очевидци, тој и дал лекција во кфулето и рекол дека гледањето в телефон ќе ја чини глава еднаш, а таа не се бранела, туку го замолила да одат да ги поправат автомобилите и дека таа ќе ги сноси сите трошоци за поправка.


Напишете коментар