Затвореник осуден за убиство денес се обесил во затворот во Идризово.

Според првичните информации телото на починатиот било најдено околу пладне во затворот Идризово од вработени и затвореници.

Момчето било осудено за повеќе кривични дела меѓу кои и убиство


Напишете коментар