Ненад Стојановиќ од Крушевац тврди дека му го скршиле автомобилот поради самопрогласено жестоко момче, кое го купил со голема мака. Инцидентот се случи минатата недела, пет минути пред Голубовиќ да влезе во реалност.

  • Катастрофа е она што ми се случи. Мојата сопруга зеде заем пред три месеци и купивме автомобил, кој сега е уништен. Штетата секако е 300 евра. Во една прилика се пошегував и реков дека ме малтретираат лошите момци на Кристијан и го објавив на ЈуТјуб. Тоа беше шега. Сепак, на денот на „Задругата“, кога влезе Кристијан, ми пријде неговиот човек и луто ми рече дека објавив нешто лошо за Кристијан на Интернет. Не сакав да направам проблем и предложив да го избришам тоа видео. Разговарав со Кристијан преку видео повик и тој ми рече дека сè е во ред. Иако момчето го слушна тоа, го праша Кристијан дали треба да ме тепаат, и колку што разбрав, тој им рече „не“