Репрезентацијат на Македонија во четврток ќе игра историски натпревар против Грузија за пласман на Европското првенство.

Како што се наближува овој натпревар така еуфоријата е се поголема и сите верувам дека во четврток Македонија ќе слави историски пласман на едно Европско првенство. Пред овој натпревар Фудбалската федерација на Македонија објави мотивационо видео кое звучи и изгледа фантастично.