28-годишниот син на Боби Браун и Ким Вард, Боби Браун јуниор беше пронајден мртов во средата во неговиот дом во Лос Анџелес,пишува ТМЗ.

Додека властите сè уште го испитуваат случајот, извори за медиумите изјавија дека „не веруваат дека се работи за лоша игра“.