Драматичната објава на Сања Кожарац, сопругата на министерот за надворешна трговија и економски односи на БиХ, предизвика бројни реакции на социјалните мрежи и медиумите во БиХ

Сања Кожарац, сопругата на Стажа Кожарац, министер за надворешна трговија и економски односи на Босна и Херцеговина, објави статус на социјалните мрежи во кој ја обвинува својата сопруга за агонијата што ја доживува со своите деца во последно време.

Меѓу другото, Сања Кожарац, иначе новинарка на РТРС, открива дека негоовиот маж има љубовница 17 години помлада, чии фотографии ги објавила на Фејсбук.

Ние ја пренесуваме нејзината драматична најава, што предизвика бројни реакции во соседната земја.