Честопати се вели, половина од шегата е вистина . Голема е нетолеранцијата помеѓу снаата и свекрвата. Секако, не мора да е така, но понекогаш е така, а доказ за тоа е видеото кое кружи по социјалните мрежи.

Сара Регсдејл од Калифорнија сподели видео од венчавката на нејзината сестра Ана, а видеото содржи скандалозен момент на конфликт меѓу снаата и свекрвата на венчавката.

“Сестра ми се омажи пред неколку години. Свекрвата секогаш ја мразеше, таа е само една од оние што мислат дека го губат својот син по венчавката “, напишала Сара.

“Не можете да кажете дека мојот син има недостатоци”, рече свекрвата, по што невестата одговори: “Оди си. Нема да ми ја уништиш свадбата. Секој има недостатоци, затоа го сакам. Можеш да одиш, најдобро ќе биде тоа “


После тоа, работите станаа уште пожешки затоа што свекрвата одби да замине, па започна дискусија за тоа кој платил за венчаницата. Младоженецот беше во шок и не знаеше што да одговори.