BLUR arena

Скандалозна, несоодветна фотографија од пациент во долна облека се споделува на социјалните мрежи, која очигледно е направена без знаење на жена сместена во привремена болница за деца во Арената во Белград.

Жената била фотографирана во моментот на промена и иако на почетокот не беше јасно каде точно и кога е направена фотографијата, денес заменик-градоначалникот на Белград Горан Весиќ издаде соопштение во кое се потврдува дека сликата е направена во Арената и бара итна истрага за скандалозното загрозување на приватноста и личните повреди. интегритет.

Надлежните органи исто така беа информирани за срамниот чин и целата ситуација што овозможи сликите да се појават на социјалните мрежи и, нема сомнение, апсолутно е недозволиво оној што е автор на фотографијата да остане неказнет.

извор : блиц.рс