Познатиот тиктокер Неца се изјасни дека е ГЕЈ и дека му се допаѓале момчиња кој што учествуваат во ЗАДРУГА.

Тој по нападите на новнарите не можеше да ги скрие своите емоции и се изјани дека е заљубен во друг задругар Бора.

Ова наиде на остри критики затоа што тој е првиот маж во задруга што се изјасни дека е геј. Доби големи критики,напади од своите родители кој што исто така беа шокирани.