Сара Сораја Вучелиќ е една од оние што кренаа најголема прашина на јавната сцена на Балканот. Времето што го помина во Црна Гора мудро го искористи и се омажи за богат бизнисмен од Холандија, а сега живее со него во Москва.

Партнерот ме принудува да родам бебе, тој постојано го спомнува родителството, смета дека е време и дека треба да родам. Лично, секако, сакам деца, но не ме оптеретуваат премногу тие работи – открива Сораја, чиј живот отсекогаш ги заинтригирал медиумите и нејзините многубројни обожаватели.

Јас сум незрела за да бидам мајка. -додаде таа

  • Сè уште сум дете во главата! Едноставно, не сум подготвена, ќе дојде време и за тоа – вели сексапилната Сораја.

Таа живее на релација Русија-Холандија веќе неколку години, а во моментов, поради моменталната состојба со коронавирусот, таа е разделена од нејзиниот партнер и престојува во Црна Гора, додека тој е во Москва.

Мојот сегашен живот е сосема поинаков од поранешниот во Белград. Тој е посериозен, но и јас станав сериозена – вели Сораја.