Од почетокот на епидемијата, 151 лица починале од инфекција со коронавирус во Србија. Инфицирани се вкупно 7.779 лица. Српската влада донесе одлука со која се забранува забраната за патување следната недела од четврток 30 април од 18 часот до понеделник на 4 мај во 5 часот наутро.

Напишете коментар