Денес повторно голема маса на народ испадна на улиците на Србија. Тие протестираат и очекуваат Вучич да ги признае неговите грешки . Но такво нешто денес не се случи, напротив тој ги осуди нивните протести и најави дека ќе биде полицијата уште по строга кон протестантите .Овде можете да го следите протестот во живо кој што го пренесува српски КУРИР !


Напишете коментар