Тој ја побарал за жена во остатоците од урнатините пред Здравствениот дом, на местото каде за малку ќе го загубеше животот

Минатата година имав намера да ја побарам за жена Ана и требаше да биде божествена и убава веселба, исто како што заслужуваше. Избрав место и го чекав вистинскиот момент, а потоа се случи 2020 година со сите свои несреќи и короната, па таа идеја падна во вода, вели за 24 часа Дин Јаданиќ од Петриња (32).

Годината ни донесе уште една голема несреќа. Земјотресот што не погоди сите. Едвај извлеков жива глава кога сè околу нас се рушеше. Ние едноставно не знаеме што ни носи животот и што ни носи утре. Лесно можеме да се повредиме – вели Дин.

Затоа и ја побарав за жена Ана која што е љубовта на мојот живот. Беше шокирана поготово не очекуваше да биде побарана на такво место.