Emanueal Rusta

Можеби немаат атрактивна лига, но Фудбалскиот сојуз на Албанија дефинитивно може да се пофали дека во своите редови имаат најсекси женски фудбалски судија!

Станува збор за Емануела Руста која има знакче од ФИФА на градите и која суди меѓународни натпревари во женски фудбал, а неодамна го судеше големото дерби меѓу Тирана и Партизан!