Елмира Садри важи за најзгодната косовска новинарка.

Таа е, поточно речено, спортски новинар и работи за локалниот телевизиски канал Супер Спорт.

Елмира е многу активна на Инстаграм, каде ја следат близу 30.000 корисници.

Таа редовно споделува провокативни фотографии со своите придружници, а главен адут се нејзините големи гради.

View this post on Instagram

Ne pritje te ndeshjes 💛💙 🇽🇰 ⚽️

A post shared by Elmira Sadrija (@elmirasadrija) on

View this post on Instagram

🥅

A post shared by Elmira Sadrija (@elmirasadrija) on

View this post on Instagram

Mood: Nah.

A post shared by Elmira Sadrija (@elmirasadrija) on

View this post on Instagram

🐰🐰

A post shared by Elmira Sadrija (@elmirasadrija) on