Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

„Адмирал Макаров“

РУСИЈА ОСТАНА БЕЗ НАЈМОЌНИОТ БРОД ВО ЦРНОТО МОРЕ !? По потонувањето на “Москва“ дали Владимир Путин…

По драматичното потонување на воениот брод „Москва“, кој беше погоден со украинска ракета на 14. април, Русија можеби се соочи со потонување на уште еден важен брод во Црното Море - бродот „Адмирал Макаров“. По загубата на „Москва“,