Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Александар Сладков

СЦЕНИ КАКВИ ШТО НЕ СЕ ПАМЕТАТ НА РУСКИТЕ ДРЖАВНИ ТЕЛЕВИЗИИ – Пропагандистите на Владимир Путин…

Верните пропагандисти на претседателот на Русија, Владимир Путин почнаа отворено да ја критикуваат состојбата на руската војска бидејќи дури и најсилните поддржувачи на Кремљ сега имаат проблем да го игнорираат обемот на неуспесите на

МОМЕНТ НА ВИСТИНАТА – Пропагандистот на Владимир Путин со репортажа од првата линија на…

Дописник за инвазијата на Русија во Украина за Москва и пропагандист на Владимир Путин, Александар Сладков, во ретка исповед, говорејќи во видео објавено на социјалните мрежи доцна во понеделникот, кажа дека Русија се бори да постигне