Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Александра Мирошников

СКАНДАЛОТ ШТО ЈА ПОТРЕСЕ РУСИЈА ЗА “ДЕНОТ НА ПОБЕДАТА“ – Новинари од прорежимски медиум на…

Двајца новинари од популарниот руски провладин портал Lenta.ru во понеделникот ја редизајнираа насловната страница на нивниот он-лајн весник со низа наслови и текстови кои ја пренесоа вистината за војната во Украина.  Додека