Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Александропули

Ковачевски од Александруполи: “Изграбдата на гасниот терминал е историски настан за регионот!…

Изградбата на гасниот терминал во Александруполи е историски настан за регионот и проект за долгорочна енергетска независност и постојано снабдување со течен гас во едно исклучително кризно време, порача премиерот Димитар Ковачевски на