Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Алексеј Василјук

Оваа река е “водниот херој” за спасот на Киев – Русите немаа решение за ова и…

Остриот мирис е првото нешто што ќе го осети секој што ќе се приближите до потопеното украинско село Демидив. Другата работа се бројните остатоци од војната. Третото се дрвјата на кои тенковите и минофрлачите на агресорот им ги