Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Алина Фазлеева

РУСКА ИНФЛУЕНСЕРКА ИЗБРКАНА ОД ОСТРОВОТ БАЛИ – Погледнете каков срамен потег направила оваа…

Руската инфлуенсерка и нејзиниот сопруг биле протерани од островот Бали бидејќи таа била фотографирана гола на свето дрво и со тоа ги прекршила локалните културни обичаи, соопштија индонезиските власти. Алина Фазлеева, која има