Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

анархија

АНАРХИЈА ВО ШРИ ЛАНКА: АВТОМОБИЛИТЕ НА ПОЛИТИЧАРИТЕ ПЛИВААТ ВО ВОДА, ДОДЕКА НИВНИТЕ ДОМОВИ ГОРАТ!…

Демонстрантите во Шри Ланка ги запалија домовите на 38 политичари за време на социјалните немири. Протестите, кои траат со недели, се сè понасилни, а безбедносните сили добија наредба да пукаат во оние кои ги загрозуваат животите и