Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Ана Малиар

ВОЗНЕМИРУВАЧКИ СЦЕНИ И ПОТРЕСНИ МОМЕНТИ ОД ЕВАКУАЦИЈАТА НА БРАНИТЕЛИТЕ ОД ФАБРИКАТА АЗОВСТАЛ: “На…

Украинската армија во вторникот објави дека работи на евакуација на преостанатите војници од нивното последно упориште во опколеното пристаниште Мариупол, препуштајќи ја контролата над тој град на Русија. Евакуацијата веројатно го