Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

апликација

ФОТОГРАФИИТЕ СО ИСКАСАПЕНИТЕ ЛЕШОВИ ЌЕ БИДАТ ДОКАЗ ПРЕД СУДОТ? Донесена одлука за преписките на…

Припадниците на кланот на Беливук комуницирале преку шифрирани телефони, како и обвинетиот инспектор Божидар Столиќ и Дарко Шариќ. Советот на Специјалниот суд во Белград, кој води постапка против поранешните инспектори на СБПОК,