Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

аспирин

ПРОЧУЕН КАРДИОЛОГ ОТКРИ КОИ ДВА ВИТАМИНА СЕ ПИЈАТ СЕКОЈ ДЕН: А постарите од 50 години треба да го…

Покрај движењето и витаминот Ц, земајте и витамин Д3, од 2-5.000 интернационални единици, а оние повозрасните кои имаат над 50 години треба да пијат и аспирин од 100 милиграми. Аспирин затоа што ако некој вирус влезе и ја попречи