Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Атлантида

ИНТЕРЕСНО ОТКРИТИЕ: Научниците на дното на Пацификот пронајдоа „ПАТ ДО АТЛАНТИДА“!

Поморските научници на истражувачкиот брод Наутилус открија пресушено езерско корито кое изгледа како „пат од жолта тула“, а научниците ги инспирираше да го опишат како „пат до Атлантида“. Откритието е резултат на истражување на