Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Ајнштајн

ОБЈАВЕНА ФОТОГРАФИЈА: Астрономите пронајдоа супермасивна црна дупка во нашата галаксија!

Астрономите денеска објавија дека пронашле супермасивна црна дупка во центарот на Млечниот Пат. Објавена е и фотографија од она што американската астрофизичарка Феријал Озел го нарече „нежен гигант“. Озел е ангажирана на