Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

балканска естрада

ВАКА ИЗГЛЕДА ЛУКСУЗНАТА КУЌА НА АЦО ПЕЈОВИЌ! Вилата на пејачот вреди цело богатство, а еве колку…

Пејачот Ацо Пејовиќ важи за еден од најпопуларните фолкери на балканската естрада, неговите хонорари, но и бакшишите достигнуваат фрапантна бројка од неколку илјади евра од вечер. Така, пејачот успеа да си дозволи вистинска мала