Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

бикини

Таа има 56 години, но се уште никој не може да и ја земе титулата “КРАЛИЦА НА БИКИНИТЕ“ –…

Британската актерка Елизбет Харли (56 г.) е кралица на бикините, а зошто е тоа така, покажа во саботата додека ги впиваше зраците на пролетното сонце во црно бикини покрај работ на базенот со поглед кон морето.  Дводелниот костим за