Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

богатство

ПРОНАЈДЕНА МИСТЕРИОЗНА КУТИЈА ОД ЈУГОСЛАВИЈА ВО ЅИД ОД КУЌА ВО ТОРОНТО?! Ја отвориле и во неа…

Мала зелена метална кутија со потекло од Југославија, полна со документи од почетокот на 20. век, пронајдена е во куќа во источниот дел на Торонто и пред неколку дена истата е вратена на вистинските сопственици! Стоела