Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Веве

ОВА Е НАЈЧУДНИОТ СПОМЕНИК ВО ЕВРОПА А МОЖЕБИ И СВЕТОТ – Погледнете што се наоѓа во Женевското…

На брегот на Женевското Езеро на швајцарско-француската граница се наоѓа слаткиот град Веве. Создаден е за мирен одмор, прошетки покрај езерото и уживање во погледот на идилата која ве опкружува, но и џиновската вилушка која штрчи од