Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Велика Бртианија

Европа во паника! Енергетската криза затвара многу големи фабрики

Кризата е толку многу сериозна што ги принудува дел од фабриките да го намалат производството или целосно да прекинат со работа. Фабриката за алуминиум, Dunkerque Industries France, го ограничи нивното производство во последните две