Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Вечерњи лист

И Хрватска бара изземање од ембаргото на руската нафта! Можна СУГЕСТИЈА од ЗАПАДОТ за избегнување на…

Хрватска се залага за изземање од ембаргото на руската нафта според кое и после тековната година би можела за потребите на рафинеријата во Ријека да го увезува дериватот Vacuum Gas Oil (ВГО) за производство на дизел гориво, пренесува