Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Вирд Ал Јанкович

Можете ли да ја препознаете ѕвездата од „Хари Потер“ по трансформацијата за новата улога?

Во трејлерот за новиот филм, Даниел Редклиф ја презеде улогата на американскиот музичар Вирд Ал Јанковиќ, а со периката и мустаќите изгледа многу поразлично од препознатливиот лик на волшебникот по кој многумина го паметат. Откако